KOULUTUKSET

Opitaan yhdessä uutta

PERHEHOITAJA

Pyydä koulutusta hyvinvointialueeltasi siten, että mukaan tulee myös palkkionmaksajat ja sijoittavat sosiaalityöntekijät.

VEROKOULUTUKSET PERHEHOITAJILLE
-vähennys kustannustenkorvausten mukaisesti-

Tulossa

Tarkista, että valitset oikean ajankohdan!!

"Katso

ajankohdat

verkkokaupasta"

Tässä koulutuksessa ei mennä syvälle kirjanpitoon vaan keskitytään siihen, mitä voit vähentää kustannustenkorvausten lisäksi, mitä tehdä erikseen maksetuille kilometreille, mitä pitäisi ottaa huomioon verokorttia laskiessa jne.

Koulutus kestää 1-2 tuntia, riippuen esitetyistä kysymyksistä.

Toteutan koulutuksen etäkoulutuksena Teamsilla. Diat saat käyttöösi.

Koulutuksen hinta on 50,00€ (sis alv) Huom! tämän saat vähentää verotuksessa.

Vinkkaa myös kaverille!

VEROKOULUTUKSET PERHEHOITAJILLE
- vähennys todellisten kulujen mukaisesti -

Tulossa

Tarkista, että valitset oikean ajankohdan!!

Tässä koulutuksessa käsitellään vähennyksiä todellisten kulujen mukaisesti. 

Verohallinto on antanut Perhehoitajan verotus -ohjeistuksen.
Ohjeistuksessa käsitellään sekä ennakkoperintää, että säännönmukaista verotusta. Perehdytään siihen, miten toimia, mikäli haluaa tehdä selvityksen todellisista kuluista. Mikäli et halua pitää kirjanpitoa kuluista ja tuloista, niin myös silloin on mahdollisuus vähentää muutakin kuin kustannustenkorvaukset, sekin selviää koulutuksessa. Ainakin nämä, mutta paljon muutakin...


Läpikäyn siis tuota ohjetta, lisäillen siihen omaa tietämystäni 17 vuoden verottajana olon ajalta. Tässä koulutuksessa perehdytään enemmän esitäytetyn verotuksen kiemuroihin ja siihen miten kustannustenkorvauksia voidaan vähentää verotuksessa.


Koulutuksen pituus on noin 2 tuntia, riippuen osallistujien esittämistä kysymyksistä.


Toteutan koulutuksen etäkoulutuksena Teamsilla. Koulutuksen diat saat käyttöösi.

Koulutuksen hinta on 50,00€ (sis alv) Huom! tämän saat vähentää verotuksessa.

Vinkkaapa kaverillekin!


Sijoittajille:

Onko teillä tapana kouluttaa perhehoitajia? 

Tässä oiva paketti verotuksesta. Koulutus voidaan toteuttaa joko pelkkiä kustannustenkorvausten vähentämistä koskien tai käsitellen myös todellisten kulujen vähentämistä. 

Koulutus voidaan toteuttaa fyysisesti paikan päällä tai Teams koulutuksena sekä päivällä, illalla että viikonloppuna.

Ota yhteyttä niin sovitaan hinnasta ja toteutustavasta. 

Perhehoidon palkkion maksajat

Oletko maksamassa erilaisia kustannusten korvauksista perhehoitajalle? Mietitkö ennakonpidätyksiä, mietitkö sitä miten maksaisit erilasissa tilanteissa ja pitääkö maksu viedä palkkahallinnon kautta? Yksi tuo sinulle kuljetuista kilometreistä ruutupaperilla muistiinpanot, toinen tuo luistimien ja suksien ostokuitin, kolmas on käynyt apteekissa, seuraava haluaisi ostaa käynnistämiskorvauksella sängyn lapselle, yhdellä on lapsen ratsastustunnista lasku. 

Tiedättekö miten teidän maksajana täytyy toimia maksaessanne näitä perhehoitajalle? Tiedättekö mitä Veronalle teiltä odottaa?

Minulla on tarjota teille koulutusta tästä aiheesta. Tarjoan käyttöönne 17 vuoden ajalta kertyneen tietämyksen Verohallinnosta ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen perhehoitajuudesta. Te saatte tietoa siitä, mitä voitte maksaa  perhehoitajalle  ilman ennakonpidätystä, miten toimitte erilaisten ostokuittien ja "ruutupapereiden kanssa". Koska kannattaa antaa maksusitoumus vai hoituuko asia perhehoitajan maksamana. 

Koulutus toteutetaan Teamsilla ja koulutuksessa käytetyt materiaalit saatte käyttöönne. Lisäksi annan teille mahdollisuuden olla yhteydessä myöhemmin, mikäli teille tulee ongelmallisia paikkoja. 

Ota yhteyttä, niin päästään suunnittelemaan teille sopivia aikatauluja. 

SYKSY 2020 KOKEMUKSET

"Kiitos hyvästä luennosta!"

"Iso kiitos, todella mielenkiintoista ja hyödyllistä asiaa!!" 

 "Kiitos oli erittäin antoisa tietopaketti :)"

"Kiitos koulutuksesta. Olipas pientä käynnistämishaastetta, mutta loppu hyvin kaikki hyvin."

"Kiitos haasteista huolimatta aivan loistava koulutus." 

Näin se syksy alkaa olla taputeltuna. Muuttamia palautteita useiden palautteiden joukosta. Tällä sitä jaksaa taas yrittää ensi vuoteen. 

Takana on useita koulutuksia, useita kohtaamisia, paljon kysymyksiä. Mutta tärkeintä, että kaikesta selvittiin. 

Tietotekniikka on tuonut omat haasteensa, mutta toisaalta siinä on hyvääkin. Voi kouluttaa omasta työhuoneesta ja mukaan pääsee ilman, että tarvitsee kulkea pitkiä matkoja. Aina se ei kuitenkaan toimi niin kuin pitäisi, mutta siitäkin selvittiin niin, että ainuttakaan koulutusta ei jouduttu perumaan. 

Kysymyksiä olen saanut paljon ja niissä olen huomannut sen ammattitaidon, jonka verottajan kokemus 17 vuoden ajalta on antanut. Ei jäänyt sormi suuhun, vaan minulle ne ovat tuntuneet helpoilta. Jos jotain en ole heti uskaltanut sanoa, niin olen tarkastanut ja palannut asiaan myöhemmin. 

Uskon ja toivon, että jokainen on saanut jotain. Sen tiedän kuitenkin varmasti, että itse olen saanut paljon. Huomannut sen, että uskallan ja huomannut sen, että tähän on tarvetta. 

Tulen jatkamaan omia koulutuksia sekä minulta tilattuja koulutuksia. Seuraavaa omaa koulutusta suunnittelen tammikuulle arki-iltaan. 

Nyt, kun kaikki alkaa laskeutua joulurauhaan, niin minullakin on vähän vapaampaa ja pääsen taas useammin ratsastamaan tai muuten vain hepostelemaan.  

Rauhoittukaa joulun äärelle, nauttikaa perheestänne ja omasta elämästänne. Niin minäkin aion tehdä :) <3


Ota yhteyttä

Tmi Eija Ylä-Liedenpohja

Arvonjuntu 7, 63300 Alavus

040 5127 027

ylaliedenpohja@gmail.com