SHOPPAILE

HELPOSTI


Tuoksuja saunaan


Nauti jokaisesta saunahetkestä
kaikilla aisteilla

Saunatuoksun käyttö

Laita pussi löylykiuluun ja valuta päälle niin kuumaa vettä kuin hanasta tulee. Hauduta pussi lämpimässä vedessä saunan lämmityksen ajan ja nauti tuoksuvista, virkistävistä löylyhetkistä.

Pussia voi käyttää useita kertoja, kunhan laitat saunomisten välillä pussin kuivumaan tuulettuvaan paikkaan.

Pussin narulla voit sitoa pussin löylykiulun kahvaan estääksesi pussin heittämisen vahingossa kiukaalle löylyveden mukana.

Innostukseni saunaan ja saunan tuoksuihin on imetty jo äidinmaidosta. Siihen aikaan, (ennenvanhaan, kuten lapseni nimitti minun lapsuuttani) saunottiin joka lauantai, toisinaan muinakin päivinä. Koivunvihdat haettiin pellon perältä, ojanpientareelta. Jo silloin, kuten varmasti jo paljon aikaisemminkin oli tapana tuoda saunaan tuttua koivuntuoksua. Kuinka se hivelikään hajuaistia ja vihdan viuhunnasta nautti hipiä. Se oli sellainen lapsuuden saunan tuoksu. Tervan tuoksu oli toinen. Saippuat ja shampoot. Joskus vain makoilen lauteilla, laitan silmät kiinni ja yritän saada kiinni niistä tuoksuista. Ihania, aivan ihania muisteluita omasta lapsuudesta. Silloin, kun äidin ja isän saunassa oli niin turvallista olla.   

Ota yhteyttä

Tmi Eija Ylä-Liedenpohja

Arvonjuntu 7, 63300 Alavus

040 5127 027

ylaliedenpohja@gmail.com