Astiavuokraus Somistevuokraus Koristevuokraus
Juhulat tulossa...

HÄÄT

KERSOJEN KEMUT

MUUT JUHULAT

Löysikkö jonku henuusen ja tarttis pistää jalaalla koriasti kaikkien tuttujen ja sukulaasten kans? Vai onko rääppöösillä jotai juhulan aihetta? Eikä sitä aina nii tartte eres olla aihetta, juhulia voi vaan omasta halustaanki. Sillon mää tuun apuhu. Rullaa vaan alaha päi, nii näät mitä mullon tarjota. Jos sun miälestä puuttuu jotaki, mitä justihin tarttet, nii oo siitäki yhteyres.

Nua hinnat tuas alla on vaan suuntaa antavia. Kattotahan ensi koko paketti kuntoon ja miätitähän sitte yhyres, mitä se tulis kustantamahan. Tärkeintä on se, jotta sää ja mää ollaan molemmat tyytyvääsiä.  

Mullon niin palijo kulukemisia ympäri eteläästä pohojanmaata notta kyllä nämä varmaan saaraan kulukeentumaan. Ainaki akselilla Lapua-Seinäjoki-Ilmajoki-Kauhajoki-Alavus ja kaikki paikat siinä matkan varrella. 

Jos meinaat juhulia, nii mitä sitä turhan takia tarttoo kaikkia ostaa ja muille trossata kuinkon varaa. Sää voit yhtähyvin lainata. Ei jää sitte ittelle vaivooksi pyärimähä.


Piänihän tua valikooma viälä on, mutta lisäällää ku sopivaa tavaraa löytyy. 

 Oo yhteyres 0405127027

Kattotahan sellaanen sopivanhintaane paketti.  Ei se muutamasta killingistä kiinni oo, jottekko saasi juhulias pystyhy.

Alueena mullon koko Etelä-Pohjanmaa. Helepooten kulukeutuu Alavus, Kauhajoki, Ilmajoki, Kurikka, Seinäjoki, Lapua, Kuortane, Ähtäri. 

Hakia voit Alavudelta.

Online-varaus

Varaa ajoissa astiat ja koristeet. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla. Varaus ei ole sitova. Lähetämme varausvahvistuksen, kun olemme selvittäneet, että haluamaasi tuotetta on tarjolla haluttuna päivänä. 

Voit varata pelkän tutustumisen. Sovitaan päivä yhdessä.

Toivottavasti pääset itte hakemahan, 

mutta kulukemisesta voiraan kyllä sovitellakki.

"Kusti polkee", jotta voin pistää postihinki. Särkyviä en viitti postitella. 

Ota yhteyttä

Tmi Eija Ylä-Liedenpohja

Arvonjuntu 7, 63300 Alavus

040 5127 027

ylaliedenpohja@gmail.com