Ajankohtaista

"Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä". - J.W. von Goethe

Ilmoittaudu koulutukseen allaolevalla lomakkeella

Tarjoan webinaarin verotuksesta ensisijaisesti perhehoitajille 17.4.2020 klo 14.00 alkaen. Kesto noin tunnista kahteen riippuen kysymysten määrästä. Koulutus toteutetaan TEAMSilla ja voit kysyä samalla mieleen tulevia kysymyksiä. Koulutus maksaa 30 €/ henkilö (sis. alv). Ilmoittautumiset viimeistään 15.4.2020 allaolevalla lomakkeella. Kerro nimesi, sähköpostiosoite sekä kotiosoite. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 5 henkilöä. Ilmoitan sähköpostilla jokaiselle ilmoittautuneelle koulutuksen toteutuessa tai peruuntuessa. Jos ajankohta ei sovi sinulle, niin kerro lomakkeella sinulle sopivampi ajankohta, kokeilen järjestää halukkaille toisen kurssin. 

Verohallinto on antanut Perhehoitajan verotus -ohjeistuksen: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/62203/perhehoitajan-verotus2/

Kouluttajana läpikäyn tuota ohjetta, lisäillen siihen omaa tietämystäni 17 vuoden verottajana olon ajalta. Koulutuksen pituus on noin 1 tunti, riippuen osallistujien esittämistä kysymyksistä.

Koulutus on suunnattu perhehoitajille, perhehoidon sosiaalityöntekijöille ja muille perhehoidon työntekijöille, perhehoidon palkkioiden maksajille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Järjestän perhehoidon sosiaalityöntekijöille ja palkkioiden maksajille erillisen koulutuksen myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.